Home > Nieuws > Alle RECO modellen zijn voorzien van een GPS tracker

Alle RECO modellen zijn voorzien van een GPS tracker

Alle RECO modellen zijn standaard voorzien van een GPS tracker. Het waarschuwt als de geparkeerde fiets beweegt en maakt het ook mogelijk om deze te lokaliseren.
Dat is nog niet alles: met behulp van de crashdetectiefunctie worden in geval van een ongeval noodcontacten op de hoogte gebracht en hulpdiensten gealarmeerd, tevens worden zij voorzien van de locatie.

De Reco is standaard uitgevoerd met een GPS Tracker, hiermee is de fiets connected en altijd te traceren door de eigenaar van de fiets. Het is een GPS module welke onzichtbaar en veilig zit weggewerkt in het frame, deze functioneert altijd stand-alone door een ingebouwde internetverbinding (sim-kaart). De GPS Tracker is natuurlijk altijd aan de fiets gekoppeld.

Men kan via de website advanced.tech de registratie van de GPS Tracker én verlengde garantie voltooien, door eenvoudig op de juiste pagina door de QR-code op het frame te scannen. Dan wordt ook het framenummer e.d. automatisch ingevuld op het online aanmeldformulier. Zie bijsloten video. Op dit moment kun je via Bike Garage op de site advanced.tech inloggen om je fiets te traceren. Tijdens de Eurobike zal de nieuwe Advanced App voor de smartphone gelanceerd worden waarna men hun fiets kan aanmelden op de telefoon en altijd direct in verbinding met de fiets staat.

De kosten van de GPS Tracker zijn voor de rekening van Advanced omdat het een toevoeging op de standaarduitrusting van de Reco betreft. Omdat het een real time geconnect systeem is zitten er normaliter maandelijkse kosten aan vast, voor de eerste 3 jaar neemt Advanced ook deze kosten voor zijn rekening. Daarna zullen het enkele euro’s per maand zijn. Bike Hunting, dus het terughalen van je fiets na diefstal door een specialistisch team zal later ook als extra dienst worden aangeboden.

(ter info: de Bike Garage omgeving zal zeer binnenkort online komen.  Nu wordt men via scan van QR code naar de normale registratieomgeving geleid.)

Download hier het filmpje: QR code scannen Reco en aanmelden GPS Tracker

Bekijk modellen
Bekijk modellen
© Copyright ADVANCED EBIKE
|