Home > Nieuws > RECO ONE van ADVANCED EBIKE wint Cyclingworld Europe Award

RECO ONE van ADVANCED EBIKE wint Cyclingworld Europe Award

Er kan weer een award worden toegevoegd aan de toch al goed gevulde prijzenkast van ADVANCED EBIKE. Na de recent ontvangen internationale iF DESIGN AWARD en Rai Fietsaward, won de RECO ONE nu ook de Cyclingworld Europe Award, in de categorie ‘Best e-bikes’.

Fietskenners konden hun stem uitbrengen voor de beste, mooiste en meest innovatieve e-bike. RECO ONE scoorde het hoogst, met als meest opvallende een nieuwe en gepatenteerde composiet frame productietechnologie. Deze heeft 60% minder co2-uitstoot ten opzichte van aluminiumproductie. De RECO ONE-frames zijn bovendien 100% recyclebaar. Productie van deze frames vindt straks plaats in Rieste (Duitsland), waar een volledig nieuwe ADVANCED-fabriek wordt gebouwd, met een state-of-the-art productie en een zelfvoorzienend energieconcept. ADVANCED laat zien dat het een leidende rol durft te pakken in het verantwoord realiseren van duurzame mobiliteit. Met innovatie als sterkste driver.

RECO ONE

Het RECO ONE frame bestaat uit geavanceerd composietmateriaal, versterkt met koolstofvezel. Het frame kent geen ontsierende lasnaden meer. Het spuitgietproces van het frame duurt relatief kort en is in principe onafhankelijk van fabriek en locatie. Dat maakt korte transportroutes en flexibele benutting van productiecapaciteit mogelijk. Op het frame rust 30 jaar garantie. Aan het einde van de levensduur kan het frame volledig worden gerecycled, en weer als basis dienen voor een nieuw frame.

Overtuigende rijeigenschappen

De rijeigenschappen van het RECO ONE frame overtuigen in de praktijk over de hele linie. Het frame heeft heel goede schokdempende eigenschappen en een hoge rijstabiliteit en soepelheid. De RECO One is een trekking e-bike met Bosch Performance CX motor en rijke uitrusting. Met keuze uit twee framegroottes en drie kleuren. Prijzen vanaf 4899,-

Bekijk modellen
Bekijk modellen
© Copyright ADVANCED EBIKE
|