Home > Nieuws > Trekking Pro X Diamant getest door Kieskeurig.nl E-bike Duurtest 2022

Trekking Pro X Diamant getest door Kieskeurig.nl E-bike Duurtest 2022

Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKES (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere e-bikes. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Zij riepen ons al vele malen uit tot overtuigend testwinnaar. 

In 2022 is er weer flink getest. Heel overtuigend was de winst van de RECO ONE: na de prestigieuze internationale IF Award ontving deze innovatieve e-bike ook de RAI Fiets award. Deze e-bike zet nieuwe normen in rijeigenschappen, productie en duurzaamheid.

In de laatste fietstest van het Algemeen Dagblad werden ook twee ADVANCED EBIKES opgenomen, die een sterke indruk maakten. De Trekking Pro X werd als beste getest en de Urban Pro kreeg de kwalificatie ‘Goede e-bike’. De Trekking Pro X werd ook getest door 2 testrijders voor de kieskeurig.nl E-bike Duurtest 2022. Kijk hier het filmpje

De Advanced E-bike Comfort Wave Plus werd onlangs bij de ANWB onder de loep genomen en schaarde zich bij de besten, met een  waardering van 8,1.

Bekijk modellen
Bekijk modellen
© Copyright ADVANCED EBIKE
|