Home > Nieuws > Velofollies sluit 2024-editie af met 39.716 bezoekers

Velofollies sluit 2024-editie af met 39.716 bezoekers

KORTRIJK (B) – Velofollies 2024 heeft in totaal 39.716 mensen op bezoek gekregen. Daarmee wordt het record van bijna 41.000 gasten in 2019 niet geëvenaard, maar het is altijd nog een fantastisch resultaat.

De laatste jaren schommelen de bezoekcijfers altijd tussen de 39.000 en 41.000 bezoekers, die bestaan uit consumenten, retailers, media en mensen uit de industrie. Uit gesprekken met exposanten bleek dat het aantal Nederlandse retailers minder was dan voorheen. Als oorzaak werd verwezen naar de weersvoorspellingen met mogelijke sneeuw, gladheid en storm.

Interesse in fietsen bij consument zeker niet afgenomen

Belangrijker dan de bezoekersaantallen is de stemming op de beursvloer. Die was unaniem positief te noemen en daaruit tankt de industrie vertrouwen voor het komende fietsseizoen. De markt bevindt zich momenteel weliswaar is een lastige periode, maar de interesse in fietsen is bij de consument zeker niet afgenomen. En dat wordt door de Velofollies exposanten als positief ervaren. Alle drie de dagen stonden bezoekers al in groten getale om 10:00 uur ’s morgens te wachten voordat de beursvloer op mochten. Zij hebben zich vervolgens uitgebreid laten informeren over de nieuwe modellen en noviteiten, die in zes grote hallen gepresenteerd werden.

De volgende editie van Velofollies zal plaatsvinden op 17, 18 en 19 januari 2025. De werving van exposanten gaat op korte termijn van start en de kans is groot dat veel deelnemers ervoor kiezen opnieuw van de partij te zijn. Medio juni is de beursvloer van Velofollies vaak al uitverkocht.

WWW.VELOFOLLIES.BE

Bron: Nieuwsfiets

Bekijk modellen
Bekijk modellen
© Copyright ADVANCED EBIKE
|