Home > Nieuws > Versnellingssystemen op de Tour Pro

Versnellingssystemen op de Tour Pro

Nexus 5

Het Nexus 5-versnellingssysteem op een e-bike is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem dat ontworpen is voor soepel schakelen en een comfortabele rijervaring. Dit systeem, ontwikkeld door Shimano, een toonaangevende naam in fietsonderdelen, is ideaal voor stadsfietsers en recreatieve rijders.

Met vijf verschillende versnellingen biedt het Nexus 5-systeem een gevarieerd bereik, waardoor fietsers kunnen schakelen om zich aan te passen aan verschillende omstandigheden zoals heuvels, vlaktes of stop-and-go stadsverkeer. Het schakelen tussen versnellingen is eenvoudig en kan zelfs tijdens het stilstaan worden gedaan, waardoor het handig is in verkeerssituaties.

Het Nexus 5-systeem wordt gekenmerkt door zijn betrouwbaarheid en onderhoudsgemak. De gesloten naaf beschermt de versnellingen tegen vuil en weersinvloeden, waardoor de behoefte aan regelmatig onderhoud wordt verminderd.

Kortom, het Nexus 5-versnellingssysteem op een e-bike biedt een moeiteloze en veelzijdige rijervaring, waardoor het een uitstekende keuze is voor fietsers die op zoek zijn naar gebruiksgemak en betrouwbaarheid in verschillende rijomstandigheden.

Nexus 5 Gates

Het Nexus 5 Gates-versnellingssysteem op een e-bike combineert de efficiëntie en betrouwbaarheid van Shimano’s Nexus 5 met de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van de Gates riemaandrijving. Deze combinatie biedt fietsers een soepele, betrouwbare, en onderhoudsarme rijervaring.

Met vijf verschillende versnellingen stelt het Nexus 5-systeem rijders in staat om eenvoudig te schakelen en zich aan te passen aan verschillende terreinen en snelheden. Of je nu door de stad fietst, over glooiende paden gaat, of een steile heuvel beklimt, het Nexus 5 Gates-systeem biedt een veelzijdig bereik.

De Gates riemaandrijving, die het traditionele kettingsysteem vervangt, minimaliseert het onderhoud en biedt een stille, schone en duurzame aandrijving. De gesloten riem is bestand tegen vuil en weersinvloeden, wat resulteert in een betrouwbare prestatie in verschillende omstandigheden.

Samenvattend is het Nexus 5 Gates-versnellingssysteem op een e-bike een slimme keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een combinatie van soepele versnellingswisselingen en de voordelen van een onderhoudsarme Gates riemaandrijving. Het biedt het beste van beide werelden voor een zorgeloze en plezierige rijervaring.

Enviolo 380 TR

Het versnellingssysteem “Enviolo TR Gates” op een e-bike biedt een geavanceerde en soepele rijervaring. Deze technologie combineert het Enviolo TR-versnellingssysteem met de duurzaamheid en efficiëntie van de Gates riemaandrijving.

Met Enviolo TR Gates kunnen fietsers naadloos schakelen tussen versnellingen, waardoor ze zich aan verschillende terreinen en snelheden kunnen aanpassen zonder onderbrekingen. De traploze overgangen tussen versnellingen maken het gemakkelijk om de perfecte cadans te behouden, ongeacht de omstandigheden.

De Gates riemaandrijving is een onderhoudsarme en schone alternatief voor traditionele kettingaandrijvingssystemen. Het elimineert de noodzaak van smering en vereenvoudigt het onderhoud, terwijl het tegelijkertijd duurzaamheid en efficiëntie biedt.

Samengevoegd zorgt het Enviolo TR Gates-versnellingssysteem voor een vlotte, geruisloze en betrouwbare rit, waardoor het een ideale keuze is voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en prestaties op hun e-bike.

Enviolo 380 TR Automatiq

Het versnellingssysteem “Enviolo TR Gates Automatiq op een e-bike biedt een geavanceerde en intuïtieve rijervaring. Deze technologie combineert het Enviolo TR-versnellingssysteem met de duurzaamheid en efficiëntie van de Gates riemaandrijving, versterkt door een automatische schakelfunctie.

Het Enviolo TR Gates Automatiq-systeem maakt gebruik van een traploze versnellingsnaaf in combinatie met een geautomatiseerde schakeling. Dit betekent dat fietsers zich geen zorgen hoeven te maken over handmatig schakelen; het systeem past automatisch de versnelling aan op basis van de snelheid en de kracht die wordt toegepast.

De Gates riemaandrijving, een onderhoudsarm alternatief voor traditionele kettingaandrijvingen, verhoogt de duurzaamheid en vermindert de noodzaak van regelmatig onderhoud. Samengevoegd biedt het Enviolo TR Gates Automatiq-versnellingssysteem een vloeiende, stille en intuïtieve rijervaring. Dit maakt het ideaal voor fietsers die gemak en comfort waarderen tijdens hun e-bike-ritten.

Optioneel Speedlifter Twist Pro

De Speedlifter Twist Pro is een innovatieve en veelzijdige stuurversteller die ontworpen is om het aanpassen van de stuurhoogte snel en gemakkelijk te maken. Met zijn unieke draaimechanisme stelt de Twist Pro fietsers in staat om de stuurhoogte eenvoudig en zonder gereedschap aan te passen, waardoor de rijpositie snel kan worden geoptimaliseerd.

De duurzame en hoogwaardige constructie van de Speedlifter Twist Pro zorgt voor stabiliteit en betrouwbaarheid tijdens het rijden. Het is een handig accessoire voor fietsers die regelmatig hun stuurhoogte willen aanpassen zonder gedoe met gereedschap. 

 

 

 

Bekijk modellen
Bekijk modellen
© Copyright ADVANCED EBIKE
|