Home > Nieuws > Best geteste e-bike 2022

Best geteste e-bike 2022

Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKE (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere elektrische fietsen. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Zij riepen ons al vele malen uit tot overtuigend testwinnaar.

In de laatste fietstest van het Algemeen Dagblad werden ook twee ADVANCED EBIKE modellen opgenomen, die een sterke indruk maakten. De Trekking Pro X werd als beste getest en de Urban Pro kreeg de kwalificatie ‘Goede e-bike’. De Advanced E-bike Comfort Wave Plus werd onlangs bij de ANWB onder de loep genomen en schaarde zich bij de besten, met een waardering van 8,1.

In 2022 is er veel getest, en heel overtuigend was de winst van de RECO ONE: na de prestigieuze internationale IF Award ontving deze innovatieve e-bike ook de RAI Fiets award. Deze duurzame e-bike zet nieuwe normen in rijeigenschappen en productie.

Wat sterk opvalt in alle testen is wat dealers en klanten ook roepen: de ADVANCED EBIKES rijden zo plezierig. Met een uiterst stabiel rijgedrag, een heel prettige zitpositie en een stille en soepele ondersteuning van de Bosch-aandrijving. Alles aan deze e-bikes straalt kwaliteit uit, vertaald naar betrouwbaarheid en comfort. Vaak worden de ADVANCED EBIKES ook als ‘mooi’ omschreven. Het bevestigt onze missie: betaalbare premium e-bikes aanbieden waar je trots op bent en gewoon niet meer vanaf wilt stappen.

“De ADVANCED EBIKES rijden zo plezierig”

Eerder werden we in 2018 en 2019 testwinnaar in de Nationale e-bike test van De Telegraaf & Fietsersbond, en beoordeelde de ANWB ons in 2019 als hoogwaardige top e-bike, met een 10 voor rijstabiliteit. Eerder waren we als winnaar bestempeld bij het zeer gründlich testende Duitse Elektro Rad.

Bekijk modellen
Bekijk modellen
© Copyright ADVANCED EBIKE
|